Bobodoran

Dina hiji dinten..

Bibi        : "Bade ka mana, Ceu?"
Mamah   : "Ka Karya Bhakti, Nyi"
Bibi        : "Saha nu geuring?"
Mamah   : "Si Opi (abdi) jeung si Wawan (pun adi nomer hiji) kontrol mata."
Bibi        : "Si Eri (pun adi nomer dua) henteu?"
Mamah   : "Kumaha rek make kacamata da maca ge tara."

@#$#$5y??------kekeke ^6^

Komentar

Postingan populer dari blog ini

#25 Facts about IPB

Cerita Melahirkan #1

Giri Tirta Kahuripan Resort